Bez Çanta Blog

Bez Çanta Modelleri

BİR ÇOK FARKLI MODEL ÜRETİMİ İLE BASKILI VEYA BASKISIZ SİPARİŞLERİNİZ İÇİN HİZMETİNİZDEYİZ.

Bez çantalar tamamen doğa ile dost uzun ömürlü, sağlıklı ve kullanışlı ürünlerdir.Bez çantaların ham maddesi pamuktur ve geri dönüşüme uygun olarak üretilmektedir. İnsan sağlığına zarar veren herhangi bir kimyasal içermediği için kullanımının yaygınlaşması önemlidir. Plastik poşetler yerine Organik Bez Çanta kullanımına yönelmek oldukça doğru bir adımdır. Kullanımı binlerce ülkede yasaklanan plastik poşetler sayesinde çevre kirliliği önemli bir oranda azalmıştır. 
Uzun süre kullanımı ve dayanıklılığı ile alışverişleriniz için de son derece ekonomik bir çözümdür.

Türkiye'de her noktaya çeşit çeşit baskılı veya baskısız bez çanta ürününü uygun fiyatlarla göndermekteyiz. Firma merkezimiz her ne kadar İstanbul olsa da farklı bölgere de kolaylıkla ve zamanında ürün teslimatımızı yapabilmekteyiz.

Hemen hemen her sektörle çalışan firmamız en yoğun tüketimi bulunan marketler ve mağazalarla birlikte ağır sanayi, metal sanayi, elektronik sektörü, gıda, giyim dahil bir çok sektör için çeşit çeşit bez çanta modelleri üretmektedir.

 

Bez Çanta Üretimi

 

  • Değişik modellerde, ebatlar ve renklerde üretimi yapılan bez çantalar baskı seçenekleri ile daha da hareketli bir hale getirilebilir.
  • Uzun ve kısa sap seçeneği ile tamamen kullanım amacına yönelik kullanışlı bir sap tercih edilebilir.
  • Bez çantalara renkli dikiş iplikleri, ilave cepler eklenerek daha kullanışlı olması ve daha etkili bir görünüme sahip olması için farklı teknikler uygulanabilir.
  • İstediğiniz özelliklerde talebinizi iletebilir ve baskılı veya baskısız olarak kullanım amacına göre kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

Bez Çanta Modelleri

 

 Bez Çanta Ürünlerimizi İnceleyin

Canlı Destek
{{ c.message }}
{{ c.created_at|render_date }}

Temsilci yazıyor....

{{ offline_message }}

 web tasarım