Bez Çanta Blog

Neden Bez Çanta

Plastik torba yerine bez torbaları seçmek için 10 neden

- Bez torba, kullanmalıyız çünkü bez çantalar tek kullanımlık değildir. Hammaddesi, dikiş kalitesi ve kullanım şekline göre bir bez çanta aylarca hatta yıllarca kullanılabilmektedir.

- Bez çantalar, üretimde kullanılan hammaddelerine göre ya tamamen doğal ortamda çözünebilir %100 pamuk malzemeden ya da anti bakteriyel ve geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir.

- Doğa dostu etiketi olan bez torba ve ambalajların baskılarında; geleneksel kök boyalar, su bazlı boyalar, sağlığa zararlı olmadığı belirlenmiş tekstil boyaları kullanılmaktadır.

- Bez torba dayanıklıdır, kilolarca ağırlığı rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

- Bez torbalarda, tasarım ve renklerde dilediğiniz her türlü çeşitliliği yapabiliyorsunuz. Çocuğunuz tekstil boyalarıyla yapacağı özel çizimlerden aile fotoğraflarınıza, firmanızı tanıtıcı kampanya ve etkinliklerden sosyal sorumluluk projelerinize kadar sınır tanımayan özgün tasarımları yapabilme şansına sahipsiniz.

- Bez torba sapıyla da diğerlerine kıyasla çok işlevseldir. Boyna asılabilen uzun sap, elde tutmaya uyumlu kısa sap, tek yada çift omuz askılı sap, tahta tutma sapı gibi seçeneklerle hem estetik hem de işlevsellik boyutunda kendini gösterir.

- Bez torba kalın dokuması sebebiyle içini göstermez. Spor malzemesinden ayakkabıya, ambalajlı ürünlerden açık ürünlere, okul malzemelerinden kişisel eşyalara kadar hemen her şeyi bez torbada taşıyabilir, saklayabilirsiniz.

- Üzerine monte edilebilen aksesuarlar ile, minik ceplerle şık ve işlevsel tasarımlar haline getirilebilirler.

- Bez torba kullanıcıların ellerinde, evlerinde, işyerlerinde ve tüm kamusal alanlarda sürekli hareket halinde oldukları için açık alan reklamları konusunda önemli bir tanıtım ürünüdürler. Uzun erimli kullanımları onların naylon poşet ve kağıt torbalardan daha çok kullanımları ve reklamlarınızın daha uzun süreli dolaşımı artısını sağlar.

Hepsinden önemlisi; ‘bez torba doğa dostudur, geri dönüşümlüdür’

Bu sebeplerle hep birlikte bez torba kullanalım, kullandırtalım.

Canlı Destek
{{ c.message }}
{{ c.created_at|render_date }}

Temsilci yazıyor....

{{ offline_message }}

 web tasarım